15 november 2015
19:30

ESK Bandy

Referat: Eskilstuna B - ESK Bandy

Efter 4 minuter undrade nog de flesta av oss hur detta skulle sluta, underläge 2-0!! och då hade vi ändå inte spelat särskilt dåligt....

Eskilstuna grabbarna såg riktigt spelsugna ut, de hade tränat på stor is de senaste 2 veckorna, man ställde upp med hela fyra avbytare mot våran enda , några av spelarna var riktigt vassa men man hade även 4 junisar i laguppstälningen (inte för att det var sämre än någon annan).

Efter Eskilstunas andra mål börjar vi med Maurd som gott föredömme att kriga i varje situation, vi tänkte inte ge oss så lätt...krigandet ger resultat, efter mål av Maurd, Kåberg och Robban står det otroligt nog 3-3 i halvtid :)

Hyffsat tidigt i andra halvlek tar vi ledningen!! när Jansson gör 4-3 på hörna, nu hade vi tagit över spelet och motståndarna såg lite skärrade ut :) Efter ungefär 25 minuter räddar Mackan en straff där vi dessutom är först på returen och lyckas avvärja den situationen. Tyvärr skulle det visa sig att det var inledningen på vår sämsta period i matchen, mellan minut 70 och 80 går hemmalaget från underläge 4-3 till ledning 6-4.
Genom lite trolleri lyckas dock Robban kvittera men vi har inte riktigt orken att vända igen, istället gör Eskilstuna 7-5 i slutet på matchen.

Att förlora matcher är aldrig kul... men vi gjorde en bra match och pressade ett lag med förutsättningar vi inte ens kan drömma om ända till slutet.

Bäst för dagen var Mackan i målet, han får räddningarna att se så lätta ut!!

I veckan som kommer tränar vi på Torsdag 21:10-22:00 och på Söndag spelar vi mot Danmark kl16:30 på studan.